Siilinjärven Matkahuolto-asiamiespisteen AUKIOLOAJAT:

ma-pe klo 9-18

la klo 10-13

Matkahuolto Oy ab on valtakunnallinen ketju ja meillä Siilinjärvellä on Matkahuollon asiamiespiste, mikä tarkoittaa että olemme ottaneet Villakeijun askartelutarvikekaupan yhteyteen vain osan Matkahuollon palveluista.

Toimipisteestämme voi lähettää paketit ja vastaanottaa saapuneet paketit. Neuvonta- ja tiedusteluasioissa palvelee valtakunnallinen Matkahuolto Oy ab.

Asiamiespisteemme kautta kulkee Matkahuollon kaikki muut paketit, paitsi jakopaketeista ja lavarahdista vastaa Kuopion Matkahuolto.

Myös Postnordin paketeista osa kulkee kauttamme. Postnordin jakopaketit eivät liity toimipisteeseemme.

Kauttamme voi lähettää myös DHL:n paketit, edellyttäen että DHL tai lähettäjä on opastanut viemään paketin nimenomaan noutopisteeseemme ja antanut joko valmiin osoitekortin tai muita tarvittavia tunnuksia, joilla saamme valmiin lähetyksen aktivoitua.

Meillä on myynnissä erilaisia pakkausmateriaaleja kuten kuplamuovi, rahtipussit, pahvilaatikot, myös kirjekokoiset pahvikotelot. Myös A5 tarra-osoitekorttilaatikot (500kpl/ltk)

Siilinjärven Matkahuolto-asiamies/Villakeiju sijaitsee uudessa osoitteessa Toritie 1, Hotelli Sandelsin päädyssä (entinen kangaskaupan tila). Parkkeeraus hotellin pihaan, 18 parkkipaikkaa.

Pyörätuolilla asiointi onnistuu avustajan kanssa. Terassille on tehty lyhyt metalliramppi pakettirullakon työntämistä varten. Pyörätuolilla saapuvan avustaja voi pyytää henkilökuntaa etukäteen putsaamaan rampin esim. lumesta, koska rampilla ei ole muutoin asiakaskäytön kunnossapitoa. Pyörätuolilla itsenäisesti liikkuvalle ramppi ei ole tarpeeksi loiva, joten tarvitsee avustajan. Oven kynnystä varten eteisessä on erillinen metalliramppi, jonka voi laittaa avustaja tai henkilökunta. Mikäli pyörätuolilla liikkuva haluaa tulla ilman avustajaa, sovithan tulostasi etukäteen sähköpostilla tai facebookissa, niin tulemme mielellämme avustamaan rampilla ja ovella.

Asiakaspalvelu sähköpostilla asiamies.siilinjarvi (a) matkahuolto.fi tai facebookissa Siilinjärven Matkahuolto-asiamies & villakeiju.

Siilinjärven Matkahuollon paikallinen puhelinnumero jää pois käytöstä 1.1.2021 ja sen jälkeen puhelimitse palvelee Matkahuollon omat numerot seuraavasti:

Bussien aikataulut ja hinnat Puh. 0200 4000 , numero on avoinna ympäri vuorokauden. Vastatun puhelun hinta on 1,98 €/min + pvm/mpm. Jonotuksesta veloitetaan pvm/mpm.

Tästä numerosta saat aikataulu- ja hintatiedot.

Matkustajapalveluiden palautteet ja reklamaatiot Puh. 020 331 222, ma–pe klo 8–16 Puhelun hinta 0,084 €/min matkapalvelut.palautteet@matkahuolto.fi

Pakettipalvelut kuluttajille Puh. 0600 11300, ma–pe klo 8–18, la klo 9–17

Palvelunumerossa vastataan 30.11.-24.12.2020 ma-pe klo 8-20, la-su 9-17.

24.12.2020 palvelunumerossa vastataan klo 8-12.

Vastatun puhelun hinta on 1,98 €/min + pvm/mpm. Jonotuksesta veloitetaan pvm/mpm.

Tässä numerossa voit tiedustella pakettisi kulkua lähetystunnuksella, lisätietoja palveluista ja hinnoista ja muita paketteihin liittyviä asioita.

Pakettipalveluiden reklamaatiot ja paketin oston tuki Tilaa lähetykselle nouto verkosta Puh. 020 336 161, ma–pe klo 8–17 Puhelun hinta on 0,084 €/min

Tässä numerossa voit tehdä reklamaatioita sekä saada neuvontaa paketin ostoon verkkosivuilta.

Pakettipalvelut yrityksille Puh. 020 710 5024 , ma–pe klo 8–18 Puhelun hinta on 0,0835 €/puhelu + 0,169 €/min yritykset.pakettipalvelut@matkahuolto.fi