Kurssit

Järjestämme sekä vapaamuotoisia omatoimisia askartelukokoontumisia että ohjattuja maksullisia kursseja tarvikkeineen.

Askartelukokoontumisiin ilmoittautuminen kassalla (Johannalle), Facebookissa tai s-postilla villakeijuinfo@gmail.com. Varmistamme aina jokaiselle riittikö osallistumispaikkoja. Jokaiselta ilmoittautujalta tarvitaan nimi ja puhelinnumero.

Maksullisten kurssien ilmoittautuminen ja maksu verkkokaupan kautta tai paikan voi käydä varaamassa ja maksamassa myös myymälän kassalla.

La 21.5. klo 13.30-15.30 askartelukokoontuminen, vapaamuotoista korttiaskartelua omilla tarvikkeilla ja välineillä. Käytössä on myös viimeisimmältä korttikurssilta jääneet tarvikepakkaukset eli voit askarrella kortteja myös valmiilla malleilla ja valmiista tarvikeseteistä 1e/kortti. Kahvit nyyttäreinä. Ilmoittaudu s-postilla villakeijuinfo@gmail.com, facebookissa tai myymälässä. Odotathan vastausviestin, varmistamme mahtuiko mukaan. Max 6hlö. Tulethan vasta tasan klo 13.30, avaamme ovet vasta silloin.

To 26.5. helatorstain ompelupäivä klo 12-15. Vapaamuotoista omatoimista ompelua omista tarvikkeista ja omilla koneilla. Villakeijussa on myös vapaehtoinen keskosvaatteiden ompeluprojekti, johon voi osallistua ompelemalla Villakeijun tarvikkeilla ja koneilla. Vaatteet lähetetään Nuppuspakkaukselle.

Kesällä 2022 tulossa mahdollisesti makrameeavainnauhakurssi. Ajankohta ja toteutustapa vielä avoinna, joten ilmoitamme täällä kun varmistuu.

Avainnauha: Malli ja toteutus Sanna Nuutinen

Syksyllä 2022

tulossa mahdollisesti toinen kurssi makramee seinäamppelin punomisesta. Ota yhteyttä jos olisit kiinnostunut osallistumaan. Vai kiinnostaisiko mahdollinen verkkokurssi?

Makramee seinäamppeli. Malli ja toteutus Sanna Nuutinen

Syksyllä 2022 tulossa myös joulukorttikursseja: Perinteisen joulukorttikurssin lisäksi tulossa myös ”helpot joulukortit” kurssi, johon voi osallistua myös lasten kanssa ja korttien valmistamiseen kotona ei tarvita erikoisia laitteita ja välineitä vaan askartelu onnistuu pääosin kotona löytyvin välinein.